10 april 2008
19:30

Pushers BK

Referat: Guldringens SK - Pushers BK

Premiär mot svårspelade Guldringen kunde börjat bättre då domaren uteblev, fick tag på honom via mobilen, han hade inte kollat meijlen, visste inte om att han skulle döma, secken göbbe! väck med honom. Ulf Lundin, favoritdomaren, ställde upp på rekordkort varsel och 40 min försena sparkade vi igång.
Laget i mål Eskil Vowles,
Baclinjen Roger Bermalm,Håkan Lenhagen, Böna Svensson, Nikki Sigleton
Mittfältet Jocke Ekblom, Robin Eriksson,Petter Jonsson, Mike Fara samt Jompa Eriksson.
Ensam på topp Andreas Spångberg.
På bänken startade Jocke Boren, Erik Godee, Arshia Shafai, Willam Colings, samt ej ombytte Mats Lundberg.
Byten Jompa ut in med Boren,, Jocke E. ut och Arshia in, Roger ut in med William, Spången ut in med Godee.
Varnig till Roger.
Målen 1-0 57 min.Mike slog ett för långt pass in i straffområdet, Erik chansade, målvakten blev lite rädd, och släppte bollen förbi sig och Erik tackade och tog emot och slog in ledningsmålet.
2-0 64:e min. hörna från höger, bra slagen av Petter, i gröten av spelare dök Håkan fram orädd och nickade in bollen. STARKT gjort!
Lite situationer första halvlek hade Pushers 4-5 bra lägen att ta ledningen, men närmare ett ribbskott kom vi inte.
Andra halvlek fortsatte som första med Pushers övertag i chanser. Redan i andra halvlekens andra min.fick Pushers mycket märkligt ett mål bortdömt för offside (Jocke från nära håll).Jocke hade ett par bra chanser innan han blev utbytt, Jompa kom inte in i matchen från högerkanten. Vi hade som sagt var både chanser och spelet i andra, men Guldringen gav inte upp, de gick ned på trebackslinje och skapade ett par möjligheter som Eskil gjorde ett par fantastiska räddningar. Resultatet var definitivt rättvist.
Att ge pluspoäng ikväll var svårt, många var bra, men skall man, så får det bli följande - med visst bistånd från oraklen Totti och Bävern.